Tervetuloa

Armo riittää -lehti

Kuuntele luentoja

Kirjoja Internetissä

Viikon sana

Raamattutunnit

Nuoret aikuiset

Yhteystiedot

Kristus-päivät

Tilauslomake

Linkkejä
Kristus-päivä ja Kristus-juhla

Kristus-päivät ja Kristus-juhla

6. valtakunnallinen Kristus-juhla
Jyväskylässä 14.-15.8.2010

Jälleen tänä kesänä järjestää Evankeliumin opintoyhdistys ry yhdessä Yhteistyöryhmän (eri taustoilta tulevien kristittyjen työryhmä) kanssa valtakunnallisen Kristus-juhlan Jyväskylän kristillisellä opistolla elokuussa. 

Kokouksen yleisaiheena ovat Raamatun sanat "He näkivät vain Jeesuksen". Tämän sanan toivotaan kuvaavan osallistujia sen jälkeen kun he palaavat juhlasta kotiin. Maakunnalliset Kristus-päivämme ja vuosittainen Kristus-juhlamme pyrkivät korottamaan Kristuksen yli kaiken muun. Tämän  toteutumisen puolesta rukoilemme nytkin.

Kuva alla on kesän 2009 juhlan eräältä luennolta opiston juhlasalissa. Ruokasali on tämän salin vieressä ja majoitustilat ovat opiston pihapiirissä.

Jyväskylän Kristus-juhla 2009

Kuva: Petri Malk

Kristus-juhla koostuu Kristus-keskeisistä luennoista sekä vapaamuotoisemmista tilaisuuksista. Jumalan sovitustyön, lahjavanhurskauden ja uskon syvempi ymmärtäminen ovat pääasioiden joukossa.

Kesän ohjelma on vielä työn alla. Edellisinä vuosina puhujien ja sielunhoitajien joukossa ovat olleet mm. Paavo Lievonen, Paavo Suihkonen, Liisi Jokiranta, Matti Pyykkönen, Vuokko Jokinen, Maire Lyytinen, Jaakko Pirttiaho, Riina Saastamoinen, Ceta Lehtniemi, Jouko Nieminen, Mika Vehkasaari, Meeri Auramo, Olavi Peltola, Margit Liimatainen, Päivi Clay, Juhani Aitomaa, Per-Olof Malk ja useat muut. Osa heistä on tuttuja Armo riittää -lehden kirjoittajakunnastakin. Laulu- ja musiikkipuolella ovat myös palvelleet monet ihmiset eri puolilta Suomea.

Valmistaudu tulemaan mukaan Jumalan kansan perheväen juhlaan.


* * *

Päivitetty 27.6.2010